BakkerBaarn

Appartementen in het centrum van Baarn

Na bijna 125 jaar is drukkerij BakkerBaarn in 2018 vertrokken uit Baarn, waarna Schipper Bosch de gebouwen midden in het centrum gekocht heeft. Er wordt hard gewerkt aan een plan voor woningbouw op deze plek tussen de Laanstraat en de Eemnesserweg.

We denken aan ongeveer 45 appartementen op deze inbreidingslocatie, maar er wordt nog volop gepuzzeld. Vanwege het overaanbod van winkelruimte is het uitgesloten dat er detailhandel komt op deze plek.

Proces
Op dit moment zijn er nog volop gesprekken met de gemeente. Vervolgens zullen de plannen eerst worden gedeeld met omwonenden. De verwachting is dat we na de zomer de plannen kunnen presenteren aan geïnteresseerden. Omdat er een wijziging van het bestemmingsplan nodig is, zullen de eerst bouwactiviteiten op z'n vroegst in de zomer van 2020 plaatsvinden.

Vul onderstaand formulier in en we houden u op de hoogte.

Bedankt voor de inschrijving!
In uw mailbox zit nu van ons een bevestigingse-mail. Niet? Dan zit deze misschien in de junkmailbox. We proberen zo vaak mogelijk updates te sturen. Houd er rekening mee dat - met name in de eerste fase van het project – er nog niet veel nieuwe ontwikkelingen zijn. Het kan dus even duren voordat er een update van ons komt!


Met het versturen van dit formulier stem ik toe dat mijn gegevens gebruikt mogen worden voor projectgerelateerde doeleinden.

Functie:
Wonen

Oplevering:
2021

Locatie:
Laanstraat, Baarn

Deel dit project:
LinkedIn Facebook

Andere projecten

Alle projecten