De eerste plannen voor Klingelbeek worden onthuld

08-02-2018

Het is onder Arnhemmers een bekende plek waarover druk wordt gespeculeerd: Landgoed Klingelbeek. Het landgoed is in 2015 aangekocht door ontwikkelaar Schipper Bosch. In overleg met omwonenden, Buro Harro en Dyvik Kahlen Architects is er een masterplan gemaakt. Landgoed Klingelbeek wordt een plek met een mix van functies; een plek waar wonen, werken, spelen en ontspannen samengaan. Geen geïsoleerd terrein maar een verbindende schakel, met het bestaande volop benut: de villa, de bomen én het unieke zicht op de Rijn.

Er wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van het landgoed. Op dit moment ligt het volledige ontwerp ter goedkeuring bij Gemeente Arnhem. Schipper Bosch wil graag geïnteresseerden meenemen in de plannen.

Inloopavond
Om die reden vindt er op 22 februari a.s. tussen 17.00 en 20.00 uur een inloopbijeenkomst plaats in parkrestaurant De Waard op Industriepark Kleefse Waard (IPKW). Tijdens deze avond wordt het concept getoond. Ook zijn de eerste impressies van de architectuur, de variatie aan woningtypes en het plan voor de terreininrichting van het landgoed te zien. Naast Schipper Bosch (ontwikkelaar) zullen landschapsarchitect Buro Harro, architectenbureau Dyvik Kahlen Architects en verkopend makelaar Strijbosch Thunnissen Makelaars aanwezig zijn. 

Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom. Echter is aanmelden voor deze avond vereist, omdat IPKW een afgesloten terrein is. Aanmelden kan per mail via info@landgoedklingelbeek.nl.

In het kort:
Datum: donderdag 22 februari 2018
Tijd: inloop tussen 17.00 en 19:30 uur
Locatie: Restaurant De Waard, Industriepark Kleefse Waard - Westervoortsedijk 73 Arnhem

Aanmelden: mail naar info@landgoedklingelbeek.nl.

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook