Landgoed Klingelbeek

Een unieke plek aan de rivier

Landgoed Klingelbeek in Arnhem is een bijzondere plek met veel kwaliteiten. Door de ligging in de bocht van de Rijn voel je de stad in je rug, maar tegelijkertijd ervaar je de vrijheid en ruimte. Dat is uniek in Arnhem en moet gekoesterd worden.

Voor de invulling van dit bijzondere landschap hebben we, in overleg met omwonenden, een masterplan laten maken door Buro Harro en Dyvik Kahlen Architects. In het plan wordt de bestaande villa op het terrein behouden en samen met de omringende gronden in ere hersteld. Daarnaast wordt er ruimte geboden om maximaal 48 woningen, ateliers en kleine horeca toe te voegen. Bij de invulling houden we rekening met de bestaande cultuurhistorische en landschappelijke kwaliteiten, zoals de toegankelijkheid van de Rijn.

Onze ambitie is om een plek te creëren met een mix van een functies; een plek waar wonen, werken, spelen en ontspannen samengaan. Geen geïsoleerd terrein maar een verbindende schakel, met het bestaande volop benut: de villa, de bomen, het zicht op de Rijn.

Start verkoop fase 1
Zaterdag 16 februari 2019 start de verkoop van fase 1 van Landgoed Klingelbeek. Fase 1 betreft de verkoop van de woningen in twee gebouwen: het Bosgebouw en het Vijverhuis. De start verkoop vindt plaats op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) van 11:00 uur tot 13:00 uur. IPKW is een afgesloten terrein en daarom is het belangrijk dat u zich aanmeldt. Aanmelden kan per mail via info@landgoedklingelbeek.nl.


 

Bekijk website

Omvang
2,4 hectare

Rol Schipper Bosch
- Eigenaar
- Ontwikkelaar

Partners
- Buro Harro
- Dyvik Kahlen Architects
- VIC landscapes
- Kraft architecten
- opZoom architecten

Locatie
Klingelbeekseweg 23, Arnhem

Hier wonen?
Strijbosch Thunnissen Makelaars
026 355 21 00
info@landgoedklingelbeek.nl

 

Deel dit project:
LinkedIn Facebook

Uw gebied (her)ontwikkelen?

Neem contact op