Monnickenhof

Luxe wonen in het groen, in het Bergkwartier van Amersfoort

In de populaire wijk van Amersfoort, het Bergkwartier, is de Monnickenhof gerealiseerd. De Monnickenhof bestaat uit 8 ruime twee-onder-een-kapvilla’s. Het project is door middel van een hofje sfeervol opgezet, met mooi gelegen kavels en zeer royale woningen met een gebruiksoppervlakte van 277m²  en een inhoud van 940m³. De Monnickenhof vormt een heerlijke woon-, leef- en speelplek omgeven door groen.
 
Unieke uitstraling
De woningen, ontworpen door ZECC architecten, kenmerken zich door traditionele architectuur met een moderne twist: bakstenen gevels, daken van keramische leien en strakke diepe raamopeningen. De woningen zijn gerealiseerd door de Amersfoortse bouwonderneming Van Bekkum 

Nog enkele woningen te koop
Bent u geïnteresseerd in een prachtige woning van de Monnickenhof? Neem dan snel contact op met Govaert Makelaardij via 033 463 0444 of oginfo@govaert.nl. Of kijk voor meer informatie op Funda. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

Nieuwe situatie rondweg
De nieuwe ontsluiting die gemeente Amersfoort creëert, door het aanpakken van de Barchman Wuytierslaan, zorgt ervoor dat wonen op Monnickenhof nog plezieriger wordt. Door deze ontsluiting wordt de weg die voor en naast het project langsloopt alleen gebruikt voor bestemmingsverkeer en zal de verkeersdrukte vrijwel nihil zijn. 

Bekijk hier de huidige en toekomstige situatie vanaf de Aletta Jacobslaan (aan de rechterzijde zie je de kavel van het Monnickenhof). Kijk voor meer informatie over de vernieuwde rondweg op www.amersfoort.nl/project/westelijke-ontsluiting.htm

Functie
Wonen

Oplevering
medio 2018

Partners
- Zecc Architecten
- Bouwonderneming Van Bekkum

Locatie
Barchman Wuytierslaan 196 a-b-c, Amersfoort

Hier wonen?
Govaert Makelaardij
(033) 463 0444
oginfo@govaert.nl

Deel dit project:
LinkedIn Facebook

Andere projecten

Alle projecten