Programma IPKW lounge tijdens StartupDelta Summit bekend!

06-04-2018

Op donderdag 19 april a.s. is Industriepark Kleefse Waard (IPKW) de trotse gastheer en medeorganisator van de StartupDelta Summit. Dit is hét evenement in Nederland waar iedereen die ook maar iets met innovatie en startup’s van doen heeft aanwezig is. 

StartupDelta verwacht op 19 april 2.000 mensen: ervaren ondernemers, startups, innovatiehubs, bestuurders, experts, wetenschappers, studenten en maatschappelijke organisaties. Doel van de dag: het hele innovatie-ecosysteem bij elkaar brengen om startups en innovatieve ondernemers verder te helpen. Meer informatie is te vinden op de website van IPKW.

Programma IPKW lounge
Doordat IPKW medeorganisator is van de Summit hebben ze de unieke kans om te laten zien waar ze als park met bewoners aan werken. In de IPKW lounge vinden gedurende de dag drie meet-ups plaats waar inspirerende ondernemers die gevestigd zijn op IPKW hun innovaties presenteren. Tevens laten een aantal bedrijven hun innovaties zien en zal de lounge ook het verzamelpunt zijn voor diverse werkbezoeken naar bedrijven gevestigd op IPKW.

Tijdsschema IPKW Lounge:
15.00 uur          meetup Smart Industry @ IPKW
15.30 uur          bedrijfsexcursie Miscancell
16.00 uur          meetup Battery Cluster @ IPKW
16.00 uur          bedrijfsexcursie Platowood
16.30 uur          bedrijfsexcursie RhineTech
17.00 uur          meetup Clean Mobility @ IPKW
17.00 uur          bedrijfsexcursie Veolia

Kijk voor de volledige beschrijving op de website van IPKW.

Bekijk het gehele programma van de StartupDelta Summit op de website van de StartupDelta Summit

Meld je aan!
Bouw mee aan de toekomst van Nederland op 19 april. Iedereen die zich betrokken voelt bij het startupecosysteem van Nederland is van harte uitgenodigd tijdens de Summit. Je ticket bemachtigen kan via deze link

Meer nieuws van Schipper Bosch

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook