Stovestraat

Karakteristiek wonen in de binnenstad van Amersfoort

Tussen de Valkestraat en de Stovestraat in Amersfoort heeft Schipper Bosch in samenwerking met Bouwonderneming Karbouw 10 unieke stadswoningen gerealiseerd. Door de unieke bouwstijl hebben alle woningen een geheel eigen karakter gekregen.

Op een steenworp afstand van de historische binnenstad, gelegen in een authentieke buurt en omgeven door monumentale panden. De geweldige ligging maakt dit een geliefde plek om te wonen. Aan de ene kant de binnenstad van Amersfoort en aan de andere kant een goede aansluiting met de snelweg die je door heel het land brengt. 

De moderne woningen worden geheel afgewerkt verhuurd, inclusief sanitair en keuken. Uniek is – zeker in de binnenstad van Amersfoort – de eigen parkeerplaats én tuin waarover iedere woning beschikt. De woningen zijn begin 2018 beschikbaar en worden verhuurd met een huurprijs variërend van € 1.350,- tot € 1.895,- per maand. 

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in een woning aan de Stovestraat of de Valkestraat? Neem dan contact op met sbnl via 033 456 23 63 of mail naar info@sb.nl. Kijk op sb.nl voor het gehele aanbod. 

In het kort:

Functie
Wonen

Oplevering
Eind 2017

Partner
Karbouw

Locatie
Stovestraat, Amersfoort

Hier wonen?
sbnl
033 456 23 63
info@sb.nl

 

Deel dit project:
LinkedIn Facebook

Andere projecten

Alle projecten

Uw project (her)ontwikkelen?

Neem contact op