Weltevree in Milaan

10-04-2018

Tijdens Salone del Mobile – de grootste beurs ter wereld voor interieurontwerp – is van 17 tot en met 22 april 2018 Weltevree in Milaan om deel te nemen aan verschillende evenementen.

Weltevree doet een tour door Milaan en organiseert bijeenkomsten door de hele stad. Ontbijten, lunchen of borrelen op de meest inspirerende, onverwachte plekken. Als je Weltevree wilt ontmoeten tijdens een van deze meetings kun je een mail sturen naar press@weltevree.nl.

Weltevree geselecteerd voor Spazio Rossana Orlandi
Tijdens de beurs is het ook mogelijk de Weltevree Tablebench, Patioset, Beachrockers, Dutchtub en het nieuwe iconische Garden House te bewonderen in de Spazio Rossana Orlandi; een getransformeerde fabriek waar innovatieve producten en designs worden geshowd. Elke dag 17 – 22 april van 9:00 uur tot 20:00 uur.

Bar Anne
Ook zijn de Dutchtub en Tablebench dit jaar onderdeel van de expositie in Bar Anne. Geen gewone expositie, want alles is in gebruik! Dus relax op de Tablebench en neem een bad in de Dutchtub. Open elke dag 17 – 22 april voor drankjes, hapjes, muziek en meer van 11:00 uur tot 1:00 uur.

Meer nieuws van Schipper Bosch

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook